Om oss

Erfarna mäklare i Linköping

Skandiamäklarna hittar du i centrala Linköping och vi har funnits sedan 1977. Det gör oss till en erfaren byrå som har kunskap om såväl området vi arbetar inom som av att hjälpa många kunder att hitta sina drömboenden oberoende av vilka önskemål man har. Tack vare att vårt företag både har en lokal, nationell och internationell förankring är det möjligt för oss att underlätta vid alla bostadsaffärer oavsett var fastigheten som skall säljas eller köpas finns.

Att flytta skall vara enkelt och roligt

Skandiamäklarna tror på att det skall vara enkelt och roligt att flytta. Därför ser vi till att ta hand om alla de praktiska detaljerna som har med själva försäljningen att göra. När vi gör en värdering utgår vi från förutsättningarna på den lokala marknaden och vi ser till att ta fram en tydlig planlösning och objektsbeskrivning som hjälper oss att locka så många potentiella köpare som möjligt.

Vi har samarbetspartners som underlättar för dig

Vi samarbetar med flertalet företag som utför diverse olika flyttjänster. Genom oss kan du få kontakt med byråer som kan genomföra både själva flytten av bohaget och utföra slutstädning innan du lämnar din gamla bostad. Vi samarbetar också med inredningsexperter som kan lyfta fram det speciella med den bostad som du skall sälja.

Att använda oss som mäklare är ett smidigt sätt att hitta rätt köpare och säljare.