Sälja bostad

Att sälja bostad är en stor affär och det är viktigt att känna sig trygg. Vi på Mäklare Linköping har lång erfarenhet av branschen och får regelbundet toppbetyg av våra kunder. Vi är experter på allt från budgivning till kontraktsskrivning. Under hela processen finns vi tillgängliga för att svara på frågor. Vi erbjuder även flera tilläggstjänster som till exempel försäkring och homestyling för att du som säljare ska kunna få ett så bra pris som möjligt när du säljer din bostad.

Kunniga och bra mäklare i Linköping

En sak som många kan känna sig osäkra på är vilken fastighetsmäklare de ska gå till. Hos oss finns det många individer med olika bakgrund och specialiteter, men det som de alla har gemensamt är ett starkt driv och engagemang. Flera av våra mäklare är uppvuxna i Linköping med omnejd och kan därför använda sin lokalkännedom för att sälja in, inte bara ditt specifika boende, utan även området i sig. Ingen bostadsaffär är den andra lik och därför är du alltid välkommen att boka ett första förbehållslöst möte och diskutera vad du har för förväntningar.

Sälja bostad i Linköping

Vi finns med dig under hela försäljningsprocessen för att svara på alla dina frågor, stora som små. Dessutom hjälper vi till med:

  • Vi värderar din bostad utan säljkrav
  • Vår mäklarfirma erbjuder tilläggstjänster som kvalitetssäkrad städ- och flytthjälp
  • Vi är experter på budgivning, visning samt försäljning och hjälper dig få bästa möjliga pris

Vi håller ett lågt mäklararvode i Linköping

Vi vill att alla ska kunna ha tillgång till professionell och trygg mäklarservice. Utöver att erbjuda fri värdering av bostad och vi har dessutom låga mäklararvoden vilket gör att det blir mer pengar över till dig som försäljare. Exakta priser skiljer sig mellan mäklare men vårt mål är att erbjuda prisvärda tjänster för alla som vill sälja bostad i Linköping. Glöm dessutom inte att mäklararvodet är avdragsgillt i deklarationen, kontakta oss om du har frågor om din kapitalvinstberäkning eller något annat som rör din försäljning.